Lykkelig as
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Stort utvalg | Gratis frakt over 1000kr | Rask handel

Frakt og retur

Leveringstid: Vi sender ordre med posten, og posten henter sendinger hos oss hver dag kl 11:30. Når ordren din er pakket klart til henting vil du motta ett sendingsnummer og angrerettskjema på e-post. 

Retur: Om du ønsker å returnere eller bytte en vare kan varen sendes tilbake i samme stand som du mottok den, med orginal emballasje, innen 14 dager. Du har selv ansvar for å fryse evnt faktura hos Klarna for å unngå purregebyr. Når vi har mottatt og behandlet returen din vil du få en e-post, varen blir da slettet fra din faktura. NB, vi dekker ikke returomkostninger på salgsvarer.

For å bestille en returetikett til vår postkasse, kopier denne linken og fyll inn nødvendig informasjon https://retur.posten.no/?q=10006554520PIP. Bytte er gratis. Ved bruk av angrerett er det 59,- i returgebyr.

Bytte: Du kan bytte nøster kjøpt hos oss innen 3 måneder. Da må sende nøstene sammen med ordrenummer og hva varen skal byttes i til oss. Vi kan ikke holde av nøster du ønsker å bytte i til deg, før vi har mottatt returen. 

For å bestille en returetikett til vår postkasse, kopier denne linken og fyll inn nødvendig informasjon https://retur.posten.no/?q=10006554520PIP

Reklamasjon: Send henvendelse til lykkelig@lykkelighandel.no

Knust / defekt vare  - om du har mottatt en defekt vare send oss en epost med bilder og ordrenummer. Vi trenger bilder av indre og ytre emballasje av varen. Det er ikke nødvending å sende varen i retur. 

Uavnhentede pakker: Det er viktig at du henter ut din pakke. Ved uavhentede pakker sender vi faktura på 250kr for å dekke våre kostnader knyttet til uavhentede pakker.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke